vasárnap, április 8

Szirmay Ágnes: Titkok árnyékában - Értékelés | Lillsz

Oldalszám: 314 oldal

Megjelenés: 2018

Kiadó: Tilos az Á Könyvek

Ár: 2990.-

Fülszöveg:

"Emlékszel ​még, hogyan lett Viru és Dé az Ész és szerelem című szappanopera szereplője? És arra, hogy ez mekkora felfordulást okozott a barátságukban?
A folytatásban betekinthetsz a kulisszák mögé: vajon milyen lehet, amikor az ország legnépszerűbb sorozatában szerepelsz? Például néhány nap alatt fel kell nőnöd, hogy betartsd azokat az írott és íratlan szabályokat, amelyeknek addig a létezéséről sem tudtál. Az is világos, hogy színészként nem életed szerelmével csókolózol először. De azért azon te is biztos meglepődnél, ha az a csók mégsem a kamerák előtt, hanem a színfalak mögött csattanna el… Ám hamarosan kiderül, hogy Virunak bőven nem ez a furcsa csók volt a legbonyolultabb helyzet az életében…
„Egy nagy szerelemnek vagyunk a tanúi, vagy csak egy olyan fiú érkezett kedvenc sorozatunkba, aki minden virágra rárepül? Az bizonyos, hogy mi, nézők, mindkét történet folytatását izgalommal várjuk, azét is, amelyet a forgatókönyvírók írnak, és azét is, amelyet az élet…”
Maradjatok velünk, mert hamarosan megjelenik a Titkok árnyékában folytatása!"

Értékelésem: (SPOILER MENTES!)

Újabb Szirmay Ágnes könyvértékelővel érkeztem, innen is hálásan köszönöm a Tilos az Á Könyvek kiadónak, hogy elküldték nekem ezt a példányt! ^^ Ha nem olvastad még az első részt, akkor ajánlom figyelmedbe az ahhoz írt értékelésem, ezt ITT tudod elolvasni! ♥ 


Ebben a könyvben sem kellett csalódnom, hozta az előző formáját, ha nem jobb volt! A befejezés kicsit nagyon sokk volt akkor, de hiszem, hogy nem egyedül vinnyogtam a párnámba este kilenckor. :D A történet itt folytatódott...

Még mindig imádom Ágnes humorát, történetvezetését, karaktereit, az írását úgy ahogy van! Ilyen könyveket kéne minden tizenéves kezébe adni, ez ám az ifjúsági regény! A 14 elmegy 13, de akár 12-nek is! Szerintem ennyi idős korban is simán lehet olvasni, mert egy két jelenetet kivélve semmi olyan nem történik benne, amit ne olvashatnának a "gyerekek".

Hatalmas pozitívum, hogy a könyv nem egy szappanopera a szappanoperában, hanem egy ténylegesen elképzelhető, aranyos kis történet. Bence nem egy seggfej, hanem egy cukorborsó, I-M-Á-D-O-M! 16 éves... khm! Ha nem lenne Viru igazán ideteleportálhatná magát! Dénes igen idegesítő és hisztis, ahogy Dzsenitől is kezdtem elhidegülni. Visszatérve Bencéhez, örültem, hogy többet tudtunk meg a múltjáról, és a kapcsolatáról Dzsenivel. Örülök, hogy nem az a "nem mondok el semmit, titkolózok" karakter, sőt az is örömmel tölt el, hogy eddig még nem remélem nem is fog hazudott Virunak, és hogy jól bánt vele. :') Igazi gentleman! *-*

A történet végig nagyon izgalmas volt. Egyszerre érdekelt, hogy mi fog történni magában a könyvben, és mi a sorozatban, az Ész és szerelem-ben. A végén megint kaptunk egy szép lezárást, remélem nem kell sokat várnunk a folytatásra!

UI.: Nagyon nevetek! :'D Megjegyzésnek még leírnám, hogy majdnem eltaláltam, hogy mi fog történni ebben a könyvben, ami a fiúkat illeti. Igen, elolvastam az előző értékelésemet.

Összesítés:

Kedvenc karakterek:

Bence, aki most sem okozott csalódást! ♥ Bár kicsit félek, remélem nem lesz vele baj a későbbiekben...
Viru, aki nem egy döntésképtelen hülye kamasz, hanem egy magabiztos és szeretetteljes lány!

Kedvenc részek:

Az összes "titkos jelenet". :)

Kedvenc idézetek:

 "(…)nem az a fajta lány vagyok, aki a fiúkat szerelemre gerjeszti, hanem az a fajta, aki szórakoztatja és meghallgatja őket, anyáskodik fölöttük, és segít nekik, ha bajban vannak."

***

 "-Vegyél már kicsit komolyan! Mi az a lekoptató szöveg, amitől egy lány nem omlik össze, hanem szépen elfogadja, és továbbmegy?
-Olyan nincs(…)"

***

 "(…)az okosság és a seggfejség nem két egymást kizáró tulajdonság."

Borító: 5/5

Végig ilyenek legyenek! Nem tudom hány rész fog még kijönni, de remélem azoknak is hasonlóan jól fognak kinézni a borítói, eddig mindegyik mesés lett! *-*

Pontozás: 

Akárhány rész is fog következni, remélem Szirmay Ágnes nem fog a Szappanopera sorozatával együtt lezárulni, legalábbis ami az írást illeti. Nagyon szeretem az eddig megjelent könyveit, mindegyik nagyon a szívemhez nőtt, remélem a későbbiekben sem fog csalódást okozni. Méltó folytatása lett a Szerelemre castongolva c. könyvnek ez a műve, hiszem, hogy a kövi is kedvenc lesz. Most kaptunk egy brutál lezárást, de kapni is fogunk egy brutál jó könyvet folytatásnak... érzem!

 

Kövi bejegyzésig,
xoxo: Lillsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése