hétfő, december 30

2019 - Évértékelő + Tervek az új évre | Lillsz


Halihó!
Hát ez az év is eltelt. Hihetetlen belegondolni, hogy 2020-tól új évtizedbe lépünk, és hogy ebben az évben már 3 éves lesz a blog. A régi bejegyzéseimet görgetve legszívesebben kitörölném az összeset, hisz az írásom nem volt valami.. jó, de legalább látszik, hogy fejlődtem. Ezt magamon is látom és a visszajelzések is ezt igazolják.

Elsősorban szeretném mindenkinek megköszönni, hogy rákattintott, hogy vette a fáradságot, hogy elolvasson egy-egy bejegyzésemet, ez nekem hatalmas öröm és amíg van legalább egy olvasóm, lesz tartalom az oldalon! De ha esetleg ők is elfogynának se hagynám abba az írást, hisz mindennapjaim szerves részét képezi ez a tevékenység.
De megint túltoltam a bevezetést, hozom is az összegzést és a terveimet is ismertetem a jövőre nézve!

Az évben...
tavalyhoz képest nem nagy ugrás történt, hisz bejegyzéseim száma is majdnem a felére csökkent, így a kattintások sem lettek kimagaslóak, az idei évemet 35.000 látogatóval zárom és közel 150 rendszeres olvasóval. Ellentétben a facebook oldalam eléggé pörgött, közel 160 kedvelést kapott, több, mint a kétszerese a 2018-as év végéhez képest. Az instagramom, ami könyves és személyes is egyszerre 570 követőt tudhat magának. Ebben az évben mindössze 26 könyvet olvastam végig, ezen kívül kettőt félben hagytam, egy pedig átlógott tavalyról. Ha egy számot kell mondani, akkor 8126 oldalt olvastam, ami édeskevés, ezen mindenképpen szeretnék javítani 2020-ban. Beszerzések terén pedig 43 könyvnek lettem gazdája. Ezzel a bejegyzéssel együtt pedig 29 írást posztoltam ide blogra.

Jövőre...
szeretném, ha ezek a számok csak nőnének, az olvasásom főleg! Célom az 50 könyv és 20.000 elolvasott oldal, és bármennyire meglepő, kevesebb könyv, hisz az olvasatlanok csak gyűlnek és nem fogynak. Az idén nem volt lehetőségem se könyvfesztiválra, se könyvhétre eljutni, így remélem az egyik legalább sikerül a kettő közül. Szeretnélek bombázni titeket többnél több bejegyzéssel, amik remélhetőleg nem csak értékelők, hanem egyéb rovatok írásai is lesznek.
A könyves vonalat elhagyva pedig bízok benne, hogy 2020-ban sikeres nyelvvizsgát teszek, írok egy szuper középszintű érettségit angolból, majd szintemelőt tavasszal és kimaxolom magam a fontos tantárgyak terén.

Őszintén kívánom és remélem, hogy a 2020-as év, az elkövetkezendő évtized pozitív meglepetéseket fog tartogatni mindnyájunknak! Boldog új évet kívánok!

Kövi bejegyzésig,
xoxo: Lillsz

16 megjegyzés:

  1. Hajra 2020-ra! Szep celok a jovo evre :)

    VálaszTörlés
  2. Édesem, még sok-sok ennyi elért célt és sikert kívánok neked! 2020-ban tali!

    Millió puszi:
    Barbid <3

    VálaszTörlés
  3. Gratula a növekedéshez! :) A közösségi média algoritmusok változása nagyon meglátszik a kattintások számán, ezt én is érzem a blogjaimon.

    Szép célok, sok sikert a megvalósításukhoz! ♥

    VálaszTörlés
  4. Boldog új évet Neked is! Illetve hajrá a céljaidhoz :) Kívánom, hogy egy év múlva arról számolhass be nekünk, hogy sikerült elérni őket.

    VálaszTörlés
  5. Boldog új évet neked is! Nagyon remélem, hogy az összes kitűzött célod teljesül, és meg lesz az a nyelvvizsga és érettségi is! A megtekintés miatt meg ne bánkódj, mert szerintem abban egyetért mindenki, hogy az algoritmusok miatt most a többségünk megsínylette, de idővel ez is megoldódik. Ráadásul nagyon szép számokat tudtál hozni a facebook oldalal, nekem az a leg kritikusabb, szóval gratulálok és így tovább! ☺️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :)
      Neked is jobb lesz az, csak idő kérdése! 💖

      Lillsz

      Törlés
  6. Nagyon szép tervek és célok, kívánom, hogy mind teljesüljön 2020ban! ;) Remélem hamarosan találkozunk! Puszi

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok az elért eredményeidhez, igazán szép számokat értél el! Élményekben és oldalakban gazdag új évet kívánok :) ♥

    VálaszTörlés
  8. Boldog új évet kívánok! <3

    Ahogy látom, a 2020-as céljaink között van elég sok hasonlóság. :p
    Sok sikert kívánok a nyelvvizsgához, és remélem, hogy sikerül megvalósítanod minden kitűzött célodat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, #twinning!:P Hajrá neked is!❤

      Lillsz

      Törlés