vasárnap, január 31

2021 - Újévi Fogadalmak Book Tag | Lillsz


Sziasztok!

A molyon @Evelena hívott ki az Újévi Fogadalmak Book Tag-re, amiért innen is köszönöm neki a kedvességét! Utoljára októberben került sor hasonló bejegyzésre, így itt volt már az ideje, hogy folytassuk ezt a sorozatot. 10+1 kérdésre kellett válaszolnom, mutatnám is a végeredményt!

1.) Egy író, akitől szeretnél olvasni idén, de eddig még semmit nem olvastál tőle:

Egyértelműen Sarah J. Maas! A könyvei már évek óta csücsülnek a polcomon, de eddig még nem sikerült rávennem magam az olvasásukra, kissé megijedtem a hatalmas oldalmennyiségtől és könyvmennyiségtől, de a nyáron mindenképpen szeretnék sort keríteni  az olvasásukra. Nagyon ideje lesz!

2.) Egy könyv, amit mindenképpen szeretnél elolvasni:

Kissé le vagyok maradva a Baráth Viktória könyvekkel, nem olvastam még A főnök 2., és az Orosz rulettet sem, de szeretném bepótolni a lemaradásom, illetve elolvasni még az új könyvét is - az Egymás szemébent -, ami majd májusban fog megjelenni.

3.) Egy klasszikus, amit szeretnél elolvasni:

Szeretnék elolvasni minden kötelezőt az emelt magyar érettségimhez, így tervben van Németh László regénye az Iszony, Zrínyi Szigeti veszedelem eposza, Bulgakov regénye, A Mester és Margarita, és még sok más fincsiség. Csak férjen bele az időmbe!

4.) Egy könyv, amit szeretnél újraolvasni:

Idén érkezik Leiner Laura második trilógiájának második része, így szeretném előtte elolvasni  az első részt, a Bízz bennem-et. 

5.) Egy könyv, ami ezer éve várólistás és idén el akarod olvasni végre:

Rengeteg könyvet tudnék ide is hozni! Ott van egyszer Kelley Armstrong Sötét erő trilógiája, Colleen Hoover Szívcsapás trilógiája, de az utóbbi írónőnek több könyve is várat még magára, így össze kell kapnom magam.

6.) Egy jó vastag könyv, amit beterveztél:

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen sikerült megnyernem Stephenie Meyer Éjféli nap című könyvét, így arra is szeretnék sort keríteni még ebben az évben, ha lehetséges.

7.) Egy író, akitől már olvastál és idén is szeretnél:

Leiner Laura, Baráth Viktória, Stephenie Meyer és még sokan mások...

8.) Karácsonyra kapott könyv, amit el fogsz olvasni idén:

Lakatos Levente Szeress jobban! kötetét kaptam karácsonyra, így jó lenne belekezdeni a Barbibébi sorozatba is, hogy elolvashassam ezt, a második részt is.

9.) Egy sorozat, amit elkezdeni és befejezni is 2021-ben fogsz:

Remélhetőleg az Üvegtrón lesz ez a sorozat Sarah J. Maas-tól.

10.) Van valami olvasási terved? Ha igen, hány könyvet tervezel idén elolvasni?

Az 50 könyv, az mindig egy minimális cél, amit tervezek elolvasni, de ha ennél több könyvre kerülne sor, annak csak örülnék. Eddig nem teljesítek valami jól, a tanulás és kötelező olvasmányok mellett eddig csak két könyvet sikerült befejeznem, de messze még a december.

+1 Szeretnél-e idegen nyelven olvasni?

Abszolút! Jó lenne elolvasni pár olyan idegen nyelvű könyvet, amik a polcomon várnak, de névnapomra megkapom a The Edge of Great-et, ami az egyik kedvenc, ha nem a kedvenc sorozatom alapján íródott (Julie and the Phantoms), így azt pláne MUSZÁJ elolvasnom. Iszonyatosan várom már, majd mindenképpen beszámolok a könyvről és a sorozatról is nektek!

Nektek mi a tervetek, mit szeretnétek idén elolvasni?

Kövi bejegyzésig,
xoxo: Lillsz

2 megjegyzés:

  1. Ajánlom is, sista, hogy olvass idén CoHo meg SJM könyveket, mert lesz nemulass a nagysistádtól! Zseniálisak! <3
    *Figyellek ám!*

    Millió puszi & virtual hug:
    Your Pinty

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igenis Főnök!! <3
      Hiányzol nagyon! :(

      Sok puszi,
      Lillsz

      Törlés