péntek, március 1

R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel - Értékelés | Lillsz

Oldalszám: 406 oldal

Megjelenés: 2017

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Ár: 3299.-

Fülszöveg:

"Az ​olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.
*Észbontóan jóképű – kipipálva.
*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.
*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.
Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan az értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel Kinsley már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését."

Értékelésem: (SPOILER MENTES!)




Nagy boldogan kezdtem neki a könyvnek, hisz központjában a foci áll, és a szívem-csücske ez sport. Adott volt egy ambiciózus főszereplő, Kinsley és kezdetekben egy edzőként tevékenykedő, badass focisztár, Liam. Imádtam-imádtam-imádtam!

Liam és Kinsley egy házibuliban találkoznak először személyesen egymással, ahol a lány mit sem sejtve, hogy jövőbeli edzőjével beszél és a piának köszönhetően erőre kapva, felbátorodva flörtölni kezd a sráccal. Liamnek nincs ellenére a lány társasága, de mivel tisztában van a szabályokkal, nem próbálkozik be nála, ezt az ő tudtára is adja. Kinsleyt kisebb sokként éri, hogy Mr. Six Pack lesz az edzője, de realizálja magában, hogy tényleg nincs értelme mindent felbolygatni egy férfi miatt. Mégis mikor elkezdődnek az edzések a két fiatal között se veled, se nélküled kapcsolat alakul ki, ami hamar szemet szúr valakinek.
 
"Hitt benne, és sikerült."

A lánynak voltak tervei a jövőjével kapcsolatban! Edzett és edzett, hisz minden álma volt, hogy egyszer bekerül az olimpiai női focicsapatba. Bár közel sem gondolta, hogy ezért majd egy igen göröngyös utat kell majd megtennie. Az ULA-ban szinte mindenki befogadta a már akkor is elismert focistalányt egy ember, Tara kivételével, aki nem tudta elengedni a féltékeny démonjait, minden vágya volt Kinsleyt még jobban bántani és bemocskolni. Tara nagyban nehezítette Kins beilleszkedését, hatalmas önuralom és akaraterő kellett hozzá, hogy ne adja fel az álmát egy idegesítő nőszemély miatt. Liammel való kapcsolata sem indult zökkenőmentesen, hisz a szabály az szabály volt, de talán pont a tiltott gyümölcs a legédesebb. 

Az írónőnek sikerült kizökkentenie a megszokott kis életemből és egy olyan helyre varázsolnia, ahol én nagyon szívesen élnék. A karakterek, R. S. Grey stílusa és a foci tette tökéletessé ezt a könyvet, amit én bátran ajánlok mindenkinek! 




Összesítés:

Kedvenc karakterek:

A főszereplők, Kinsley és Liam, akik egyaránt a szívemhez nőttek az olvasás során!

Kedvenc részek:

Szerintem nem lesztek meglepve, ha az utolsó pár oldalt mondom, aki olvasta a könyvet tudja, akik nem azoknak nem szeretném elspoilerezni. Annyit elárulhatok, hogy az egyik legédesebb jelenetről van szó.

Kedvenc idézetek:

"– Holnap háromkor az ördöggel van találkozóm.
Becca összehúzott szemmel bólintott, és belépett a szobába.
– Nos, akkor úgy vélem, ma este Trónok harcát kellene néznünk arra az esetre, ha Tara megpróbálna végezni veled."

***

"–Akkor hadd foglaljam össze! –szólalt meg Becca, és leemelte a falról a mágneses táblámat. Letörölte róla azt a listát, amelyen a dögösségük alapján rangsoroltam a Trónok harca szereplőit. Nem tehetek róla, hogy bejön Jaime Lannister… kézzel vagy anélkül.
– Hé! Arra még szükségem van! – tiltakoztam.
–Na, persze. Mindketten tudjuk, hogy kívülről fújod a listát. Ráadásul nem mondható túl szexinek, mert a saját nővérét döngeti."
 Borító: 5/2

Nem vagyok semmi elrontója, mint már elég sokszor említettem a bejegyzésben, én imádtam a könyvet! De ez a borító... Nincs bajom a félmeztelen pasikkal a könyvek címlapján, bár néha belőlük is sok, de ez a Testcselnél elég erotikusra sikeredett, nem nőtt a szívemhez.

Pontozás:

* Sport a könyvben - pipa
* Iszonyatosan szexi pasi - pipa
* Jól kidolgozott, normális főszereplők - pipa
* Túl gyorsan véget ért történet, amit még olvastál volna, de nem bánod, hisz a jó dolgok előbb-utóbb befejeződnek - pipa



Kövi bejegyzésig,
xoxo: Lillsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése