szombat, július 28

Kedvezmény a Candle Chronicles gyertyáira! - Lillsz

 

Sziasztok! ^^


Nem is olyan rég írtam a Candle Chronicles csapatáról, most is róluk lesz szó. Rengeteg új tervvel és csomaggal készültek nektek, amikből párat be is fogok mutatni, illetve egy kuponkódot is megosztok veletek, melynek használatával 10%-al olcsóbban juttok hozzá a gyertyáikhoz. Tartsatok velem! ;)


Kétféle kiszerelésben lehet gyertyát vásárolni: van 100ML és 200ML-es. Mindkettő üvegben kapható, értelemszerűen az egyik kisebb, mint a másik, illetve nem egy árban mozognak. A kisebb gyertya 1600 forintba, míg a nagyobb 2200 forintba kerül.

A szállításról, illetve a fizetésről annyit kell tudni, hogy előreutalásosan lehet vásárolni, posta házhoz 1310ft, postapont 1090ft és a postai csomagautomata 889 forintba kerül. Ezek közül tudtok választani. 

Kedvezményesen, MINDEN rendelésnél kapni fogtok egy kuponkódot, ami vagy 30-40-50 százalékos kedvezményt fog adni a következő gyertyára, vagy ingyenes szállítást, illetve van, hogy egy darab 100ML-es gyertyát szerezhettek ennek köszönhetően, amit ti magatok választhattok ki. Minden hónapban 2 ember kódja kerül kisorsolásra, akik csak ezután használhatják fel ezeket a kódokat.

DE! A BOOKWORMS10 -et minden vásárlásnál használhatjátok, így mindig 10%-al olcsóbban vásárolhattok kedvetekre. :)

És még valamit hadd osszak meg veletek...


A CC csapata kétféle csomaggal is kedveskedik nektek. :) 

A "Családi" csomag tartalma: egy 200ML-es és 100ML-es szabadon választott gyertya, minek ára: 3800ft helyett 3400 forint!

A "Három a magyar igazság" csomag tartalma: három szabadon választott 100ML-es gyertya, melynek ára 4800ft helyett 4320 forint!

Rengeteg gyertyával rendelkezik a csapat, mindenképpen nézzetek be hozzájuk és ha rendeltek ne felejtsétek használni a BOOKWORMS10 kódot! <3

Kövi bejegyzésig,
xoxo: Lillsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése