szombat, június 16

Candle Chronicles, avagy könyves gyertyák a láthatáron! | Lillsz

Sziasztok-sziasztok! ^^


Ugye nem csak én imádom a könyves gyertyákat?! Ha te is hasonlóan megőrülsz, már magától a sima gyertyáktól is, akkor maradj velem! ;)


Végre Magyarországon is elérhetőek lesznek ezek a szépségek, több csapat kezdte a hetekben-hónapokban indítani a  saját "vállalkozását", mi attól a csapattól rendelünk, akitől csak szeretnénk. Nálam a legszimpatikusabb a Candle Chronicles, hisz mind árilag és minőségileg is úgy tűnik -számomra legalábbis-, hogy ők lesznek majd a befutók. De mint említettem NEKEM ők a legszimpibbek, ez nem jelenti azt, hogy másnak más nem tetszhet. Ha minden jól alakul lehetséges, hogy hamarosan a kezeim között tudhatom az egyik terméküket. Ti mit szólnátok? Örülnétek egy gyertyás véleményezős bejegyzéshez?

Felkerestem a csapatot, elég sokat beszélgettünk, kértem tőlük egy kisebb interjút, így most ti is megismerhetitek Fruzsit és Bogit! ^^

Mit lehet rólatok tudni, kik vagytok? Hogy jött az ötlet, hogy elkezdjetek itthon könyves gyertyákat készíteni?

Testvérek vagyunk és molyok, már évek óta. Nagyon tetszenek a könyves gyertyák, de a külföldi postaköltségekkel nem akartunk rendelésbe belevágni. Innen jött az ötlet, hogy készítsünk magunknak, Molyoknak sajátot.

Hogy történik a készítési folyamat? Mennyi időt vesz igénybe egy-egy termék elkészítése?

Egyenként készítjük a gyertyákat, mert mindegyik más, színben és illatban is. Habár még csak most tapasztaljuk ki, hogy a legjobb, az egész procedúra. Egy gyertyára levetítve 20-30 percet vesz igénybe, szerencsére nagyon gyorsan lehet haladni.

Mit lehet a termékeikről tudni?

Legfőbb ismertető, hogy egyedi gyertyákat készítünk, így a legtöbből csupán egy darab fog kimenni egy személynek. Persze vannak kivételek, meghatározott darabok, amikből többet is fogunk készíteni. De mindenki olyat kérhet, amilyet a legjobban szeretne látni a polcán.

Mikor lesz a hivatalos nyitás?

A nyitás várhatóan július közepe, addig sok dolgot el kell intéznünk még, de igyekszünk!

Pár ötlet, amit a Candle Chronicles oldalán is megtaláltok:







További információkért kövessétek ITT őket! <3

Kövi bejegyzésig,
xoxo: Lillsz

2 megjegyzés: