kedd, május 29

Helen Hoang: A szerelem egyenlete - Értékelés | Lillsz


Oldalszám: 416 oldal

Megjelenés: 2018

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Ár: 3799.-

Fülszöveg: 

"Stella Lane szerint a világot a matematika tartja össze. A munkahelyén algoritmusokat készít, melyekkel előre láthatóak a fogyasztói tendenciák. Jóval többet keres, mint amennyit el tud költeni, és jóval kevesebb tapasztalata van a férfiakkal, mint egy átlagos harmincéves nőnek. 
Stella ráadásul Asperger-szindrómával él, és a nyelves csókról az jut eszébe, ahogy az apró halak a cápák fogait tisztogatják.
Arra a következtetésre jut tehát, hogy gyakorlásra van szüksége. Mégpedig egy profival. Ezért felbéreli Michael Phant, az eszkortfiút. A félig vietnami, félig svéd, lenyűgözően jóképű Michael nem engedheti meg magának, hogy visszautasítsa Stella ajánlatát, ezért beleegyezik, hogy segít tartani az ütemtervet, az előjátéktól egészen a Káma Szútra bonyolultabb lapjaiig…
Stella hamarosan már kifejezetten vágyik Michael csókjaira, és az érzések egész kavalkádja,
melyet a férfi ébreszt benne. Tárgyilagos kapcsolatuk kis idő elteltével egészen meghitté válik, és előkerül a képlet, mely meggyőzi Stellát, hogy a szerelem bizony nagyon is logikus…
Helen Hoang első regénye, melyet saját Asperger-szindrómája ihletett, szívmelengető, üde románc, mely minden kétséget kizáróan bebizonyítja, hogy nincs a világon az az adatmennyiség, amelyből megjósolható, mi fogja megdobogtatni az emberi szívet." 

Értékelésem: (SPOILER MENTES!)


Hálásan köszönöm az Álomgyár Kiadónak az előolvasási lehetőséget! <3


Stella egy igen magának való lány, ha nevezhetem annak. Kezdetekben félénk, tele van gátlásokkal, nehezen ismerkedik, nehezen nyit mások felé. Az idegesítő munkatársa is kiélvezi a lány szende természetét. Ám főhősnőnk eleget tesz a beszólogatásoknak, csesztetéseknek, úgy dönt, hogy eszkortot hív, és megtanulja, hogy hogyan kell egy pasival "együtt élni", együtt lenni. 

Michael-nek soha nem volt még ilyen ügyfele, mint Stella, egyre inkább azt veszi észre, hogy kötődni kezd a lányhoz, nem akarja elengedni. A legnagyobb problémája, hogy a lány és ő tűz és víz, legalábbis ami a családjukat illeti. Lehetnek ők szerelmesek, vagy csak a munka köti össze őket és a testi vágy?

Elképesztő! Ez a könyv valami elképesztő! Még szinte meg sem jelent, de már most  hangos tőle a könyvpiac, megjegyzem nem véletlenül. A karakterek, a történet, minden azonnal megfogott! Letehetetlen volt, nem lehetett megállni az olvasása közben. Imádtam!

Még mindig újak nekem az erotikában gazdag művek, de itt nem csak beszúrnak egy-egy 18+-os jelenetet, hanem rendes történetet kerítenek hozzá amin van a hangsúly. Stella és Michael története teljesen elvarázsolja az olvasót!

Ajánlom mindenkinek aki szereti a romantikus és erotikus műfajt, aki elolvad egy-egy cuki, érzelmesebb jelenetnél. Nektek nem szabad kihagyni!



Összesítés:

Kedvenc karakterek:

Stella, aki egy igen bevállalós és bátor karakterré fejlődött a végére.
Michael, aki azonnal belopta magát a szívembe a macsós kis karakterével. 

Kedvenc részek:

Talán az a jelenet, amikor Stella a vége felé megkérdezi Michael-től, hogy milyen alsót visel. :') Ezt csak az érti aki olvasta. :D

Kedvenc idézetek:

"Jobban szeretlek, mint a számításokat, pedig az univerzumot a matematika tartja össze."

***

"-Sosincs késő rátalálni az igaz szerelemre!"


***

"(...)ha szeretsz valakit, akkor minden lehetséges módon harcolnod kell érte!"

Borító: 5/5*

Nagyon örülök, hogy meghagyták a külföldi borítót, nagyon szembetűnő, nekem tetszik! *-*

Pontozás: 

Mégis hány csillag, ha nem öt? Lélegzetelállító olvasmány! Az egyik legszebb szerelmi történet amit eddig olvastam! Egyből megfogott az írónő stílusa, remélem lesz még lehetőségünk kezünkben tartani a további könyveit. A szerelem nem csak a matematikában rejlik, hanem ebben a regényben is!

Vidd haza, vedd meg!




Kövi bejegyzésig,
xoxo: Lillsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése