szombat, december 2

Hangolódjunk a karácsonyra - Könyvajánló #2 | Bogi és Lillsz


Sziasztok! ^^

Hamarosan itt lesznek a téli hónapok, amit személy szerint én (Lilla) egyszerűen imádok és nagyon várok! *.* Decemberben karácsony, januártól 2018-at új évet írunk és jön még a névnapom is februárban. Télen nincs jobb, mint egy bögre forró csokival/ teával/kávéval leülni és olvasni, meg persze a szeretteinkkel lenni! ;)

A Könyvajánló sorozatunkat folytatva hoztunk megint csak pár könyvet, amikből télen muszáj lesz legalább egyet elolvasnotok.
Jó szemezgetést! ❤





Elsőnek egy igen vicces és aranyos regénnyel kezdeném a sort, ez Leiner Laura: Akkor szakítsunk c. könyve. Szerintem senkinek sem újdonság, de aki még nem hallott/olvasott volna róla az sem baj, most már fog!  A könyv nem teljesen a karácsonyról szól, (erről inkább az eleje ír) ez inkább az azutáni eseményről szilveszterről. Nagyon kalandos és izgalmas, tele vicces poénokkal és jelenetekkel. Az értékelésem is hamarosan érkezik erről a műről! ;)





Szerintem, (Bogi) Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem c. könyve tökéletes olvasmány karácsonyra. Ugyan nem az a fő témája, ennek ellenére szerepel benne valamennyire az ünnep, + tökéletes kikapcsolódás a történet, én nagyon ajánlom! ♥






A Girl Online egy hatalmas siker, Zoella remekműve. Ebben a könyvben eléggé erősen jelen van a karácsony. Igaz, az eleje még annyira nem "chrismas feeling", de a végére már belecsöppenünk az ünnepbe. Tele van romantikával, igen szívmelengető olvasmány, bátran ajánlom mindenkinek! :)





Na, ez az a könyv, amit mindenképpen el kell, hogy olvassatok. *-* Végtelenül aranyos, humoros, romantikus sztori, + abszolút a karácsony a fő témája! Tökéletes kikapcsolódás a regény, az biztos. :) ♥






LOL könyvekből sosem elég! :D Aki olvasta az első részt, az mindenképpen olvassa el a másodikat is, csalódni nem fog! *-* Cinder-rel és romantikával teli, humoros olvasmány. A karácsony csak a végén játszik szerepet, ha valaki csak ezért szeretné olvasni akkor is nyugi! Megéri kivárni a karácsonyi jeleneteket, nekem azok voltak a kedvenceim! *-* :'D
Bogival már értékeltük a könyvet: ITT olvasható a véleményünk róla! 





Még nem olvastam ugyan a könyvet, de nagyon - nagyon felkeltette az érdeklődésemet, a gyönyörű borítójával, és a fülszövege is bejön! Karácsonyi könyv, az biztos, hamarosan be is szerzem, biztos jó történet lehet! *-*






Ha erről a könyvről nem hallott volna valaki, akkor most karácsony táján kötelező lesz legalább a filmet megnéznie, de az olvasást is bátran ajánlom, sőt még jobban! A történet az idős, kapzsi bácsiról szól, -Scrooge-ról - akinek a szíve kőkemény, a karácsonyt utálja és a családjával sem ápol valami fényes kapcsolatot. Aznap egy angyal látogat el hozzá, majd megint egy, és megint. Meglepődtem, mert a kissé (tényleg, szinte alig észrevehető) régi nyelvezetéhez képest igen értelmezhető és izgalmas. Nagyon rövid, olvasd el! :)

Ajánlónk és bejegyzésünk végére értünk. Karácsonyig és Újévig biztos lesznek még bejegyzéseink, de szeretnénk kívánni mindenkinek:

Áldott, Békés, Kellemes Karácsonyt, és Sikerekben, Boldogságban Gazdag Újévet!

xoxo: Bogi és Lillsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése